tiistai 27. tammikuuta 2009

Turku KV 25.1.2009

Lähdin Karman kanssa reissuun jo lauantaina, jottei tarvitsisi aamuvarhaisella ajella ja kiirehtiä kehään klo 9. Aamut ei ole mun juttuni… Hotelli oli kivasti ihan näyttelypaikan tuntumassa ja keskustan ulkopuolella. Ulkoilumahdollisuuksia siis löytyi eikä myöskään tarvinnut aamulla hermoilla vieraassa kaupungissa ajamista. Käytävällä kävellessä tuli kyllä hassu tunne laivalla olemisesta… Ihan samanlaiset ovet ja ovikortit kuin jossain ruotsinlaivalla! Huoneen sisustus oli myös samaa luokkaa :)

“Karma-parka” jäi lenkityksen ja syönnin jälkeen yksin huoneeseen (possunkorvan kanssa), kun emännällä oli sovittuna “treffit” hyvässä seurassa. Turun pojjaat vei meikäläisen kivaan ravintolaan, jossa sitten istuskeltiinkin koko ilta syömässä ja juttelemassa. Ruoka oli ihanaa ja seura upeaa, joten ilta oli ihan napakymppi. Kiitos Tero ja Niko!
Illallisen jälkeen tehtiin vielä pieni sightseeing Turkkusessa ja käytiin hotellilla rapsuttelemassa Karmaa. Poikien lähdettyä käytiin vielä Karman kanssa iltalenkillä ja jahtaamassa paikallisia, rohkeita pupuja :) Sitten mentiin äkkiä nukkumaan, nukkumisesta ei tosin ollut tulla mitään kun käytävällä mekastettiin klo 01 asti ja aloitettiin uudestaan n. klo 05 aamulla… Ja mekastamisella tarkoitan siis haukkumista! Jälleen kerran olin onnellinen, että olen haukkumattoman (ja muutenkin kiltin) koiran onnellinen omistaja. Kiltti ja fiksu Karma kulutti yksinään ollessaan ajan lähinnä lepäilemällä seuraavan päivän koitosta varten. Myös huoneeseen jätetyt puruluut yms herkut oli tietysti nautiskeltu parempiin suihin :)

Aamulla tuli taas vaihteeksi hiukan kiire. Karmakin oli ihmeissään kun aamulenkille joutui ennen seitsemää ja arvata saattoi, että eihän tuo mitään asioitaan halunnut toimittaa… Kävin nopsasti aamupalalla ja sitten tavarat ja koira äkkiä autoon ja autolla messukeskuksen pihalle. Puskettiin kehän laidalle tungoksen läpi ja Minna pääsi harjoittelemaan Karman kanssa. Ihan liian pian tulikin tuomari.

Junnu-uroksia oli taas hirveästi (7) ja kilpailu kovaa. Uroksista ylipäätään vain kaksi sai ERIn, valitettavasti Karma ei tällä kertaa ollut niiden kahden joukossa, vaikka esiintyikin Minnan kanssa tosi hyvin. Aikaisempaan verrattuna sijoitus kuitenkin parempi: junnujen toinen! Laatuarvosanaksi tuli EH, kuulemma tänään liikkeiden takia… Tuomari kuitenkin piti Karmaa erittäin lupaavana :)


“Meidän porukalle” ei tällä kertaa niitä päävoittoja osunut, mutta suloinen pikku-Kirppu eli Nyyti (B. Rockin’Roo-Roo) voitti valionartut ja oli PN3 ja Tellu (B. Caliente Candela) oli VET2 ja PN4!

Tuloksista (tai niiden puutteesta) huolimatta reissu oli kiva. Vähän kyllä kotona väsytti! Karma simahti jo kahdeksalta, eikä halunnut edes iltalenkille ja minäkin simahdin vain pari tuntia myöhemmin.
Kiitos kaikille mukana olleille mukaville ihmisille ja ihanille koirille!

Tulokset kokonaisuudessaan

Videoita
Karma liikkeellä
Tellu liikkeellä
Nyyti liikkeellä
Finny liikkeellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti