lauantai 14. maaliskuuta 2009

Tampere KV 14.3.

Takana pitkä päivä ja paljon ajamista, mutta ei turhaan!
Aamu alkoi pirteällä herätyksellä klo6, jopa yli kuuden tunnin nukkumisen jälkeen, hyvin pelattu... Yhden henkilön piti vielä tulla kyydillä Tampereelle ja vaikka olin ilmoittanut ajan jolloin ihan viimeistään on lähtö, niin eikös tuo tietenkin myöhästynyt siitäkin ajasta ihan reilusti. Eli ei muuta kuin kaasu pohjaan.
Näyttelypaikalle oli kauhea jono ja sisällä melkoinen tungos, päästiin kuitenkin onnellisesti sopivaan nurkkaan ja Hansu pääsi verryttelemään Karman kanssa. Kehä oli melkoisen pieni postimerkki, siellä ei mahtunut tekemään edes kunnolla yhtä juoksukierrosta. Sitkeästi tuomari silti yritti basuja juoksuttaa. Karma esiintyi Hansun kanssa tosi hienosti, mitä nyt painoi taas tuttuun tapaan päätään "hiukan raskaasti"... Tuloksena kuitenkin ERI eli jännitys jatkui. Junnu-uroksista vain kaksi sai lopulta ERI:n ja Karman lähes voittamaton Rene-velikin sai "vain" EH:n. Karma voitti junnut!! Hyvä Karma ja Hansu :D


Uroksista vain kuusi sai ERIn joten jännitystä riitti ihan loppuun asti. Lopulta sitä Paras uros sijoutusta ei kuitenkaan tullut, mutta eipä Karma huonoille hävinnyt: kolme valiota ja yksi, josta nyt tuli valio. Karma sai kovasti emännän mieltä lämmittävän vara-sertin ja siitä merkkinä ihanan vaaleansinisen ruusukkeen. Onneksi uusi vitriinikaappi tulee jo parin viikon kuluttua, jotta saadaan kaikki hienot palkinnot esille :) Karman mielestä mieluisin palkinto taisi kuitenkin olla iso possunkorva!

Karma pääsi ensimmäistä kertaa mukaan kasvattajaryhmään eikä mennyt huonosti sielläkään: ROP-kasv! Ryhmäkehässä tuomari ei oikein edes vilkaissut basuja, joten sieltä ei enää lisämenestystä meidän hienolle ryhmälle.
Päivä oli kaikin puolin hieno ja hauska, kiitos siitä hyvälle porukalle! Lumisadekin alkoi vasta kun olin melkein kotiovella, joten paljon paremmin ei olisi voinut mennä :)

Kuvia tuli otettua melkoinen määrä, mutta tuliko niistä taas yhtäkään onnistunutta, onkin ihan eri asia. Aamulla sen sitten näkee, nyt liityn koirien ja Nukku-Matin seuraan.


Tulokset kokonaisuudessaan

(edit 17.3.2009: Sain Lukan isännän Teron ottamia kuvia, jotka olivat paljon parempia kuin omani, lisäsin muutaman tähän merkintään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti