sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Pentuja tulossa!

Sain Norjasta kivan kuvan. Sieltä kasvattaja Liv oli jo hiukan aikaisemmin arvellut, että kyllä se Luna taitaisi olla kantavana ja nyt se on jo aivan varmaa! Ei tarvitse ultrata, paitsi tietysti jos haluaisi vähän tietää pentujen määrää. Tässä siis Karman morsian Luna 42 päivää astutuksen jälkeen:
Saapi nähdä mitä Luna parin viikon päästä pyöräyttää maailmaan, toiveissa olisi tietysti niitä trikkejä ja nartuillekin tuntuu aina olevan kovasti kysyntää. Pidetään peukkuja!

Me poikien kanssa vietämme rauhallista elämää erkkariin asti. Isäntä lähti reissuun ja poikia ei ole ilmoitettu mihinkään. Joku nimittäin jälleen kerran unohti ilmot... Ohi meni niin Ruoveden ryhmis (tuomarina sympaattinen Esko Nummijärvi) kuin Viron Voittajakin. No, ens vuonna paremmalla onnella, tai muistilla!

Erkkari teettääkin vielä paljon työtä, mutta kivahan se on kun saa olla mukana järjestämässä vuoden parasta tapahtumaa! Kaikenlaisia haasteita on tänäkin vuonna ollut, mutta nyt aletaan olla voiton puolella. Aivan ihanat palkinnot odottavat viimeistelyä tuolla huoneen nurkassa, toivottavasti niistä joku myös palaisi kotiin näyttelyn jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti