tiistai 12. toukokuuta 2009

Varsinainen taistelutanner...

Käytiin heti aamusta poikien kanssa eläinlääkärissä. Karmalta piti ottaa kilpparitestit ja Dio oli mukana vain seuran vuoksi. Vähän olivat pojat ihmeissään, kun lenkiltä lähdettiin suoraan autolle, eikä saanut ollenkaan aamupalaa!

Karma oli näytteenotossa yllättävänkin rauhallinen, ei yrittänyt vetää etutassuaan pois eikä muutenkaan rimpuillut. Veri saatiin nätisti talteen, hoitaja laittoi näyteputkilon pöydälle ja alkoi touhukkaasti putsaamaan käsillensä tulleita veritippoja pois. Niinhän siinä sitten kävi, että hän onnistui huitaisemaan näyteputkilon lattialle ja Karman hienosti luovuttama veri roiskui ympäri huonetta. Verta oli kuin jossain taistelutantereella, sitä oli lattialla, seinällä, pöydällä, hoitajan vaatteilla, tuolilla ja myös Dio-paran päällä. Eipä siinä sitten auttanut muuta kuin yrittää ottaa toinen näyte, Karma-parka.
Uusi yritys tapahtui takajalasta ja Karmahan katsoi olleensa jo ihan tarpeeksi kauan kiltisti hievahtamatta. Neula saatiin suoneen ja sitten alkoikin aivan mahdoton sätkintä. Verisotku vaan paheni ja verta oli lopulta hoitajan kädet täynnä ja omissa vaatteissanikin, mutta sen verran sain Karmaa vielä aloillaan pideltyä, että näyteputki saatiin vaivalla täyteen.

Saman käynnin yhteydessä Dio punnittiin. Painoa oli tullut melkein kilo lisää eli Dio painoi jo 7,6kg. Hieno pikkuinen! Hyvin ruoka Diolle maistuukin, oma kuppi vedetään suurella innolla ja tuhinalla loppuun ja sitten vielä nuollaan veljen kuppi puhtaaksi :) Pari päivää sitten Dio jopa vei Karmalta suusta possunkorvan eikä Karma muuta kuin murissut hiukan ja antoi sitten Dion viedä oman herkkunsa. Kun Karma yritti mennä ottamaan herkkunsa takaisin, Dio murisi niin kovaa, ettei Karma uskaltanut mennä lähelle. Voi voi, mitenhän Karma-paran käy? Tuleeko Diosta kuitenkin se koiralauman pomo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti