tiistai 26. toukokuuta 2009

Kotisivupalvelu uudistuu

Karman ja Dion kotisivupalvelu uudistuu viikonloppuna (31.5.) ja sivujen osoite muuttuu muotoon www.karmajadio.nettisivu.org eli palvelun beta-vaihe päättyy. Sivut saattavat olla pois käytöstä hetkellisesti, mutta mitään suurempaa katkosta ei pitäisi tulla.

Karma viimeisetkin kilppariarvot tulivat ja myös vT4 oli ok eli enää fanconitesti puuttuu, sitten voinee Karman julistaa täysin terveeksi. Ainakin fyysisesti ;)

Dio onnistui viikonloppuna ilmeisesti syömään jotain sopimatonta. Ei mikään yllätys sikäli, että Dio on vielä Karmaakin pahempi imuri ulkona: kaikki vähänkin syötävää muistuttava päätyy pikkuherran suuhun. Tähän mennessä suusta on saanut kaivella mm. linnun siipiä, oravan käpälän ja jonkun epämääräisen osan jotakin karvaista (yök). Tällä kertaa Dio-paralla meni vatsa aivan löysäksi pariksi päiväksi. Vatsa rauhoittui vasta kun annoin päivän ajan pelkkiä pehmeäksi keitettyjä porkkanoita ja tupla-annoksen maitohappobakteeria. Nyt masu on jo kunnossa ja siirrytään pikkuhiljaa normiruokaan.


Dio kävelyttää Meeriä, vai olikohan se toisinpäin? Kävelyllä Nuuksiossa pari viikkoa sitten.


Löydätkö kuvasta kolme koiraa? Karma, Dio ja kaveri Espresso koirapuistossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti