maanantai 24. elokuuta 2009

Baltian Voittaja 2009 eli poikien eka ulkomaanreissu

Päästiinkin poikien kanssa turvallisessa seurassa meidän ensimmäiselle ulkomaanreissulle: mukaan lähti kasvis-Tipi, Dion siskopuoli Neela (Bulldobas Goldilocks) ja pari nuorta, kivaa tyttöä. Tipi saapui tyttöjen kanssa hakemaan meitä ihan kotiovelta, pakattiin koirat ja tavarat autoon ja suunnistettiin satamaan. Koirat jäivät autoon häkkeihinsä lauttamatkan ajaksi, me ihmiset kävimme matkan aikana syömässä ja hiukan ostoksilla. Matka sujui helposti ja koiratkin olivat selvinneet autossa pari tuntia mainiosti (varusteina tuulettimet, puruluita ja runsaasti vettä). Hotelli sijaitsi kivassa paikassa ihan vanhan kaupungin laidalla.

Aamulla suunnattiin Tipin ja koirien kanssa näyttelypaikalle. Taksikuski ajoi ensin väärään paikkaan, joten ennen kehää tuli hiukan kiire... Esitin itse pikku-Dion pentuluokassa, jossa oli meidän lisäksi vain Donna-sisko. Esiintyminen ei mennyt ihan nappiin, mutta tuomari tuntui kovasti tykkäävän Diosta ja niin ROP-pentu -titteli oli meidän!

Karma esiintyi tapansa mukaan lennokkaasti nuorten luokassa, Tipin hienosti handlaamana. Tuloksena nuortenluokan voitto ja PU2+ varaCACIB! Karmasta ei valitettavasti näytä löytyvän kuvaa keneltäkään. Neela sai samanlaisen sijoituksen ollen PN2 varaCACIBilla.

Dion kanssa päästiin ekaa kertaa isoon kehään. Ilma oli kuuma, aurinko porotti armottomasti urheilukentälle, mutta Dio jaksoi urheasti. Juuri kun olisi pitänyt siirtyä kokoomakehästä varsinaiseen kehään, Dio tosin tuumasi että olisi hyvä aika nokosille ja asettui kippuralle maahan :) BIS-tuomarina oli Aleksei Belkin Venäjältä, enkä tosiaankaan odottanut minkäänlaista menestystä, Dio kun on semmoinen pikkuinen pelle kehässä :) Selostaja alkoi luetella sijoittuneita ja ensimmäinen oli amerikan akita, toinen beagle ja kolmantena BASENJI!!! Hetki meni, että tosiaan tajusin, että sehän tarkoittaa siis Dioa! Olin haljeta ylpeydestä ja edelleen ihmettelin, että voiko tämä olla tottakaan. Pikku-Dio kyllä onnistui yllättämään aivan totaalisesti <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/-uDR2yp2TEtg/TV6MnBE-bCI/AAAAAAAAAFM/Qc87vCcrGWw/s1600/BaltW2009_Dio_DSC_1937.JPG">Illalla käytiin ulkona syömässä ja aamulla ehdittiin vielä hiukan ostoksille, ennekuin lautta kotia kohti lähti. Kiitos Tipille ja tytöille reissusta!

Kuvat (c) Kaspar Lind

Tässä vielä Dion saamat pakinnot! Pieni patsas tuli ROP-pentu tittelistä, pokaali ja ruusuke BIS3-sijoituksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti