keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Erkkari 2009

Suomen Basenjit ry:n erikoisnäyttely pidettiin Kiljavalla 13.-14.6.2009. Menin itse paikalle poikien kanssa jo perjantaina näyttelyä kasaamaan. Tarkoitus oli saapua paikalle hyvissä ajoin jo iltapäivällä, mutta omien hääjärjestelyiden ja Kehä 1 ruuhkan takia pääsin paikalle vasta viiden jälkeen. Hienoa. Paikalle oli saapunut jo paljon ahkeria talkoolaisia ja yllättävän nopeasti sali alkoi näyttää hienolta näyttelypaikalta. Ison vaikutuksen teki hienot, uudet kehämatot (joita saikin pienen tovin teippailla lattiaan...).

Meidän pojista Dio pääsi kehään ensin. 5-7kk ikäisiä urospentuja oli 15kpl. Esiintyminen sujui yllättävän hyvin ja Dio valittiin seitsemän parhaan urospennun joukkoon! Siihen se tie sitten tyssäsi, mutta arvostelu oli kiva ja olin hirveän tyytyväinen pikku-Dioon. Kiitos Annalle handlauksesta!


Karma oli vuorossa seuraavaksi, junnuluokassa oli 9 urosta. Hansu esitti Karman hienosti ja tuomari tuntui kovasti tykkäävän Karmasta, sillä Karma voitti luokkansa! Paras Uros -kehässä sijoitus jäi juuri ja juuri saamatta, mutta vaaleansininen varasertiruusuke saatiin kotiin :) Lopuksi Karma vielä kisasi Parhaan Tricoloururoksen kiertopalkinnosta. Päivä oli ollut pitkä ja kyllä alkoi naamasta näkyä, että Karmalla kiinnostus hommaan laski varsin nopeaan tahtiin... Paras tricoloururos pytty ja kansio lähti silti meille kotiin vuodeksi, jess!! Edellinen voittaja olikin ollut Karman isä Soni, joten oli hienoa kun palkinto pysyi perheessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti