perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuosi 2010 kootusti

Näyttelyiden kannalta alkuvuosi meni ns. päin prinkkalaa. Karman (liika)painon kanssa oli jatkuvia ongelmia ja tulokset olivatkin sen mukaisia... Kesällä molemmat pojat kokivat hämmentävän ja hirvittävän karvanlähdön, molemmille kasvoi yhtäkkiä ruma villainen aluskarva, jota sitten pudoteltiin kuukauden päivät. Liekö hirveät helteet sekoittaneet koirienkin kropan?

Pojjaat ottavat rennosti takapihan varjossa, +30'C oli heillekin vähän liikaa

Kokonaisuudessaan vuosi meni loppujen lopuksi kuitenkin paremmin kuin hyvin! Karma sijoittui Paras Uros -kehässä vuoden aikana 12 kertaa, joista kahdella kerralla lopputuloksena oli ihan ROP -titteli ja kerran VSP. Karma sai vuoden aikana 2 x varasert, 3 x sert (joista 2 Ruotsista), 1 x varaCACIB ja 3x CACIB. Karmasta leivottiin vuoden aikana sekä Suomen että Ruotsin muotovalio ja Voittaja 2010 :) Tarkemmat tulokset voi katsoa täältä. Ruotsin reissusta voit lukea erillisen kertomuksen tuotapikaa.

Yksi Karman ROP-voitoista: Lahti KV 31.10.2010, tuomari Anca Giura Romaniasta. Kuva: Tanja Taipalus

Kuvassa Karman tytär Niisku (Wapenzi Morowa) ottaa rennosti Kuopion KV näyttelyn helteessä, kovasti ovat stressaavia nuo näyttelyt :)

Dion kanssa näyttelyissä käytiin vuoden aikana muutamia kertoja. Dio ei ole edelleenkään kovin innostunut näyttelyiden vaatimasta paikallaan olemisesta, joten todennäköisesti näyttelytahti ei tästä kauheasti tule herran kanssa vilkastumaan. Dio alkoi vasta ihan loppuvuodesta näyttämään suunnilleen aikuiselta ja massa yms alkoi sopia yhteen herran piiiitkien jalkojen kanssa :) Korkeuttahan ei Diolla virallisen mittauksen mukaan ole kuin 44cm, hän vain vaikuttaa kovin raajakkaalta. Dio osallistui vuoden aikana 10 näyttelyyn ja tuloksina oli kaksi Paras Uros sijoitusta, yksi varaserti ja muutama muu luokkavoitto. Kaikki tulokset löytyvät täältä.


Terveyspuolella molemmilta pojilta otettiin kilpirauhasnäytteet ja niiden osalta kaikki oli onneksi kunnossa (normaalit arvot ja negatiivinen TgAA), lisäksi Dion silmät peilattiin virallisesti ja tuloksena oli täysin puhtaat silmät!

Dion oli tarkoitus päästä myös tapaamaan ensimmäistä morsiantaan syksyllä: kauniille Winnielle (Avongara Mwana of Brushy Run) oli tarkoitus teettää pentue Furahan -kenneliin. Valitettavasti me ihmiset onnistuimme sotkemaan aikataulut ja olin risteilyllä ilman kännykkää, juuri kun Dion apua olisi kaivattu. Näinpä Dion ensimmäinen pentue jäi haaveeksi. Onneksi Winnie-rouvalle löytyi puolisoksi kokenut uros ja pennut näkivät päivänvalon joulukuussa.

Kävimme helmikuussa Vaasassa katsomassa Karman pentuja. Jännitin etukäteen kovasti miten pojat ensimmäisestä junamatkastaan selviytyisivät. Tässä hurjaa menoa paikallisjunassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti